Book bord

aftenmenu

Din aften med ærligt, velsmagende og enkel mad. Stilen er nordisk i enkeltheden, men teknikkerne og tyngden er ganske fransk. Og dén kombination giver en forbandet god smag.

Forretter

Østers, naturel, 3-6 stk. 95-165,-
Østers, ”Bloody Mary”, 3-6 stk.125-195,-
Tatar af øko okse, grønne tomater, gruyére 95,-
Friteret æg, fennikel, havgus skum, friskrevet trøffel 95,-
Rimmet kammusling, grillet danske agurke, østerscreme 125,-
Grillet danske blæksprutter, semi dried tomater 95,-
Foie gras terrine, karl johan brioche, Marc de Bourgogne. 95,-

Hovedretter

Unghane ballotine, glaseret karotter, hønse sauce 175,-
Grillet havtaske, hvide asparges, fiske fumé, urter 195,-
Krogmodnet entrecôte, røget løgpuré, baby porre, morkler og sauce bordelaise. 250,-
Stegt pighvar, små nye rødbeder, kapers, smør sauce 195,-
Stegt øko lamme fillet, grønne asparges, grillet artiskokker 175,-

Dessert/oste

Cookies, fed mælke is, og rom marengs. 95,-
Blodappelsin sorbet, bergamotte mousse, yoghurt 105,-
3-5 forskellige oste. 110-145,-
Petit four 55,-

Snacks

1 stk. 40,- 3 for 100,-

3-retters menu

Friteret æg eller tatar
Krogmodnet Entrecôte
Cookies, mælke is og rom
400,-

Family style dinner

Kalve tyksteg, stegte rodfrugter, stegt spidskål, bordelaisesauce.
Skal forudbestilles af min. 2 personer inden kl. 14.00 samme dag
255,- pr. person

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer