Book bord

aftenmenu

Din aften med ærligt, velsmagende og enkel mad. Stilen er nordisk i enkeltheden, men teknikkerne og tyngden er ganske fransk. Og dén kombination giver en forbandet god smag.

Snacks

 2 for 80,-

Østers naturel, vinaigrette, tabasco og citron 3 – 6 stk. 105,- / 175,-

   Østers, “Sæson”, 3 – 6 stk. 125,- / 195,-
Østers, ”en af hver” – 120,-

ForretteR

Saltet kammusling, danske æbler, skummende fiske fumé 95,-
Kongekrabbe, tang, krabbe bisque 125,-
Skært tatar af saltet okseinderlår, rødbede, rugbrød 125,-
Friteret æg, palmekål, trøffel, comté osteskum 105,-
Svampe a la cremé 95,-

Hovedretter

Dampet torsk, skorzonerødder, mørk fiske boullion 195,-
Braisseret svinebryst, grillet kål, peber sauce 195,-

Stegt havkat, blommer, karl johan svampe, glaskål 210,-

Grillet gråand, knoldselleri, kirsebær, madeira sauce
Krogmodnet ribeye, stegte kejserhatte, Pommes Anna, kraftig okse sauce med morkler 325,-

Dessert/oste

Fermenteret blåbær, hvid chokolade, blåbær sorbet 110,-
Creme bruleé med Bora-Bora vanilje 105,-
Petit four 55,-

3-5 forskellige oste 110,- / 145,-

 

3-retters menu

Saltet kammusling
Grillet gråand
Creme bruleé
400,-

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer