Book bord

aftenmenu

Din aften med ærligt, velsmagende og enkel mad. Stilen er nordisk i enkeltheden, men teknikkerne og tyngden er ganske fransk. Og dén kombination giver en forbandet god smag.

Snacks

1 stk. 40,- / 4 for 140,-

Østers naturel, vinaigrette, tabasco og citron 3 – 6 stk. 105,- / 175,-

   Østers, “Sæson”, 3-6 stk. 125,- / 195,-
Østers, ”en af hver” – 120,-

ForretteR

Saltet pighvar, dild, agurk, hvide ribs og stikkelsbær 95,-
Kongekrabbe, tang, krabbe bisque  125,-
Skært tatar rørt, confiteret æg og cognac mayonnaise 125,-
Friteret æg, kål, trøffel, comté osteskum 105,-
Koldrøget makrel i tomat 85,-

Hovedretter

Mastek’s moules frites 175,-
Grillet hummer, små karotter, dild, hummer bisque 245,-
Stegt slethvar, ærter, forårsløg, perlebyg, røget fiske fumé 210,-

Glaserede kalve brisler, morkler, persille, svampe/timian jus 195,-
Krogmodnet entrecôte, majs, kantareller, knuste kartofler, sauce bordelaise 265,-
Krogmodnet ribeye, majs, kantareller, knuste kartofler, sauce bordelaise 315,-

Dessert/oste

Friske hindbær, hvid chokolade, citron sorbet 105,-
Jordbær tærte, jordbær/kærnemælk sorbet 95,-
3-5 forskellige oste. 110-145,-
Petit four 55,-

3-5 forskellige oste 110,- / 145,-

 

3-retters menu

Saltet pighvar
Krogmodnet entrecôte
Jordbær tærte
400,-

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer