Book bord

aftenmenu

Din aften med ærligt, velsmagende og enkel mad. Stilen er nordisk i enkeltheden, men teknikkerne og tyngden er ganske fransk. Og dén kombination giver en forbandet god smag.

ForretteR

   Østers, naturel, 3-6 stk. 95-175,-
Østers, ”en af hver” – 125,-

Tatar af øko okse, grønne tomater, gruyére 95,-
Friteret æg, fennikel, havgus skum, friskrevet trøffel 95,-
Rimmet kammusling, grillet danske agurke, østerscreme 125,-
Grillet danske blæksprutter, semi dried tomater 95,-
Foie gras terrine, karl johan brioche, Marc de Bourgogne. 95,-

Hovedretter

Kalvebrisler, morkler og svampe boullion 195,-
Grillet havtaske, hvide asparges, fiske fumé, urter 195,-
Krogmodnet entrecôte, røget løgpuré, baby porre, morkler og sauce bordelaise. 250,-

Krogmodnet ribeye (220 gr.), røget løgpuré, baby porre, morkler og sauce bordelaise. 300,-
Stegt pighvar, små spidskål, kapers, persille, smør sauce 195,-
Halv sorthummer, nye danske grønne asparges og ærter, hummerbisque 230,-

Dessert/oste

Jordbær, friskost, marengs, jordbær sorbet. 95,-
Rabarber tærte, hybenrose, hvid chokolade, havesyre granité 105,-
3-5 forskellige oste. 110-145,-
Petit four 55,-

Snacks

1 stk. 40,- 3 for 100,-

3-retters menu

Friteret æg
Krogmodnet Entrecôte
Jordbær
400,-

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer